Kom spill med oss

Harstad airsoftklubb ønsker deg hjertelig velkommen til å spille med oss.

Som medlem i klubben får du tilgang til HASK's medlemsside på Facebook, og delta på årsmøtet/møter med stemmerett. Som medlem, blir du automatisk medlem i NASF, hvor du blant annet har tannlegeforsikring for alle NASF-spill. (Spill arrangert av en klubb med NASF medlemskap)


For å søke medlemskap ønsker vi at du stiller på et prøvespill. Dette er både for å la deg se om denne sporten/hobbyen er noe for deg, samt at vi ønsker å se hvordan type spiller du er. På prøvespill vil du få en grundig gjennomgang av regler, og få muligheten til å hilse på de hyggelige medlemmene i klubben vår. Reglene finner du her (Bør leses på forhånd). 

Ønsker du å prøve Airsoft er det bare å ta kontakt med oss. Dette kan enkelt gjøres enten ved å sende oss en epost (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller via vår Facebook side som er åpen for alle.

Vi gir beskjed via Facebook før våre spill, og vi vil gi deg nødvendig informasjonen du trenger for å finne fram til vårt spill område.

Klubben har også flere utleievåpen tilgjengelig, samt annet nødvendig utstyr for å delta, for eksempel vernebriller og uniformer.

Første gang er leie gratis, men skal du låne flere ganger tar vi betalt. Hvis du ønsker å anskaffe eget utstyr kan vi også gi deg gode tips og råd.


Hvordan søke medlemskap

Pris for medlemskap er kr. 300,- pr år. (kr. 150 av disse til NASF)
Betal direkte inn på klubbkonto 1503.74.18681  eller overfør via Vipps til Harstad Airsoftklubb  #12165.
Merk betaling med navn, og evt. nick!

For helt nye medlemmer: Printer du ut, signerer og sender inn scannet NASF medlemsskjema til: (Du kan også bruke Adobe fill&sign på mobil)

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her finner du NASF skjema:

NASF medlemsskjema

 NASF medlemsskjema (under 18 år)